Live-masterclass in februari

live-masterclass

Wat is het leiderschap dat nu nodig is?

ANDERS DENKEN, ANDERS KIJKEN, ANDERS DOEN

Actueel

Lees hier het artikel van journalist Monique Evers van Dagblad de Limburger, die zelf aan een Masterclass deelnam.

Wanneer

Je kunt kiezen uit 8 verschillende tijdstippen in de maand februari. Wil je ’s avonds, liever in de middagpauze of ’s morgens vroeg? Het kan allemaal. Kies het tijdstip dat jou past en schrijf je in.

live-masterclass-data-februari

Hoe werkt het

Na je inschrijving krijg je enkele dagen voor de masterclass een code waarmee je kunt inloggen op het tijdstip dat je gekozen hebt. Dat doe je vanaf  je computer/laptop, tablet of smartphone. We gebruiken het programma Zoom. Je hebt geen account nodig.  Op de laptop of je computer gebruik je je browser (bijv. Google Chrome, Safari of Internet Explorer). Wil je de masterclass volgen met je tablet of smartphone dan download je eerst de gratis app van Zoom. Gaat allemaal heel eenvoudig. In de mail die je ontvangt staat de uitleg.

Waar

Waar je bent, maakt niets uit. Als je maar een internetverbinding hebt.

Het voordeel

Je bespaart reistijd en bepaalt zelf hoe je deelneemt. Je kunt actief deelnemen en vragen stellen of alleen luisteren. Én je blijft zo lang of zo kort als jezelf wil.

Wat is het

De live-masterclass doen we in de vorm van een webinar. Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Het is een inspiratiebijeenkomst op internet waarbij alle deelnemers online aanwezig zijn. Door in te loggen stap je alshet ware een denkbeeldig lokaal binnen waar de bijeenkomst wordt gehouden.

Ja, ik meld me aan!

Wat is de inhoud

Als leider heb je te maken met steeds meer complexiteit. Je omgeving is onvoorspelbaarder, de verwachtingen van klanten, medewerkers en toezichthouders nemen toe. Met alleen managen kom je er niet mee. Maar wat is dan wel het leiderschap dat nu nodig is? En wat betekent dat concreet voor jou? Daar gaat deze live-masterclass over.

Voor wie

Deze live-masterclass is voor vooroplopers in het maatschappelijk domein (zorg, onderwijs, welzijn, woningcorporaties, overheid). Je wilt een beweging met je organisatie of je team maken. Je wilt dat in verbinding doen met de mensen om je heen en hen ruimte en autonomie geven. Je wilt de emotionele veerkracht verhogen. Meer dan ooit is iedereen belangrijk (arbeidskrapte…). Maar hoe kun je meer ruimte geven als tegelijkertijd van je gevraagd wordt dat je alles ‘im griff’ hebt?

  • Ben je zo’n vooroploper of zou je die willen zijn?
  • Wil je de kracht van jezelf en je medewerkers versterken?
  • Wil je meer dan alleen maar managen?

Dan is deze live-masterclass voor jou.

Wat heb ik eraan

Deze live-masterclass kent een ideale kosten-baten-verhouding. In maximaal een uur krijg je een beknopt inzicht in wat het nieuwe leiderschap nu van je vraagt. Je kunt natuurlijk ook boeken (gaan) lezen of naar congressen gaan. Je voelt het al aan: je focus vermindert en je benodigde tijd dijt uit.

Door deel te nemen, doe je dat wat je van je medewerkers verwacht: nieuwe technologieën gebruiken om de kwaliteit van je werk progressief te verbeteren.

Ja, ik meld me aan!